viernes, 2 de julio de 2010

50 anys de records

Època intensa i daurada fou la de la nostra adolescència. Plena de descobriments i somnis, de llibres per llegir i  muntanyes per pujar; d'amics per  omplir el buit de l'ànima; de guitarres per cantar i muscles on  plorar; d'interminables xarrades i d'un anar d'ací cap enllà amb jocs, inquietuds, baralles i rialles.

Guardem molt endins matinades prop les tendes,  vespres de ping-pong, cerveses i creïlles fregides al Patronat, nits fredes d'hivern  i nits perfumades d'estiu... Portem tatuats els lluminosos dies en què corríem pels camps, passàvem una estona a la platja, pujàvem muntanyes o ens endinsàvem a coves. Lleugers i alats, tan mateix era que, anàrem a peu, amb bici o amb moto, estiguérem al col.legi o al campament, hi siguerem  dos o deu de nosaltres.

Aquella època se'n va anar.
No obstant...un fil prim i invisible ens uneix. Mai s'ha trencat. És etern i és daurat. Un fil que ens torna aquells fantàstics dies quan, en qualsevol replec del nostre poble, ens tornem a trobar, ens reconeixem i ens somriem amb la mirada.

Som amics.



Per tu, xiquet, que ens deixes abans d'hora.


***